Despre noi

 

ANG Luxury Properties este o agenție imobiliară  care deservește cumpărătorii și vânzătorii de proprietăți de lux din zona de Nord a Capitalei.

Agenția este alcătuită dintr-un grup de consultanți imobiliari talentați, conduși de Nicoleta și Alexandru Manea, cu o performanță de peste 90 milioane de euro vânzări totale și 500 de milioane de euro în listări active, firma încheie peste o sută de oferte anual și a intermediat multe dintre cele mai mari vânzări rezidențiale ale orașului, inclusiv numeroase tranzacții record.

 

Situat in prestigiosul proiect ONE Herăstrău Plaza, cu  o experiență de neegalat și cunoștințe de piață, ANG Luxury Properties este o agenție reprezentativă din zona de Nord a Bucureștiului.

Suntem lideri de piață în tendințe, design, marketing și vânzări.

Agenția noastră se ocupă de toate etapele dezvoltării și operațiunilor imobiliare pentru randamente maxime și acoperire națională.

 

Prin cercetare și analiză, identificăm modul în care colaborarea noastră vă va atinge obiectivele. Reprezentăm și colaborăm cu dezvoltatori de top, dar și cu cele mai râvnite proprietăți din zona de nord a Bucureștiului, iar prin intermediul experienței, viziunii dar și a procesului nostru de marketing, reușim să parcurgem toate stadiile, de la concept pană la vânzarea finală.

 

FONDATORI

 

Cu multă ambiție  și perseverență, Alexandru și Nicoleta Manea au reușit să pună bazele agenției imobiliare ANG Holding, proiectul lor de suflet, în cadrul căreia, timp de 13 ani au format mulți agenți de vânzări de succes.

Datorită rezultatelor deosebite, cuplul fondator a decis să deschidă o nouă agenție denumită de această dată ANG Luxury Properties, care vine cu un nou concept pe piața imobiliară, la cel mai înalt nivel de profesionalism, axându-se doar pe proprietăți de lux și oferind sesiuni de consultanță în cadrul sediului lor, amenajat pe măsura așteptărilor.

 

POZIȚIONARE

Suntem prima agenție imobiliară de lux specializată pe zona de nord a Bucureștiului, având un sediu care dispune de o zonă dedicată clienților în cadrul căreia agenții noștri le pot prezenta acestora toate proiectele și proprietățile disponibile din portofoliul nostru.

 

 

 

“ Am rămas foarte plăcut surprinsă de echipa ANG incă de la primul contact telefonic. Un agent mi-a dat toate informațiile necesare și am stabilit mai multe vizionări la diferite proprietăți, dintre care am ales una pe placul meu. Mulțumesc! “.

I.R. - ANTREPRENOR

“ Noi nu locuim in Romania, insă cu ajutorul agenției am reușit să facem toate demersurile necesare pentru achiziționarea de la distanță a unui apartament in zona de nord a Bucureștiului și suntem foarte mulțumiți. “.

M.G. - ANTREPRENOR

“ ANG Luxury este una dintre agențiile foarte serioase din domeniul imobiliar. Aceștia mi-au stat la dispoziție pentru tot ce am avut nevoie, m-au ajutat cu procurarea actelor necesare vanzării și impreună am reușit să ducem tranzacția la bun sfarșit. “.

A.C. - DIRECTOR CERCETARE

“ Experiența mea cu ANG Luxury a fost una foarte plăcută și productivă. Agentul mi-a arătat mai multe ansambluri rezidențiale și apartamente conform cerințelor mele și m-a ajutat să iau o decizie privind următoarea mea locuință. “.

B.D. - DOCTOR

CONTACTEAZĂ

ANG LUXURY PROPERTIES

Arrow Contact