SOBHA Dubai

 

 

Piata imobiliara din Dubai, masuri legislative pentru sporirea investitiilor si interesul tot mai mare al romanilor pentru achizitii in zona luxury real estate, ne-a facut sa ne indreptam atentia catre aceasta nisa si sa punem la dispozitia clientiilor nostri tot sprijinul in ceea ce priveste o achizitie in acesta piata realtiv noua.

Piata imobiliara din Dubai este in plina expansiune, in special in zona luxury, unde se demareaza foarte multe proiecte. Asta spun si cifrele, piata a crescut cu 230% in primul trimestru al anului 2021 in raport cu anul trecut, iar pretul unor proprietati din zona "high - end" a crescut si cu 40%.

Pe acest trend al pietei, autoritatile locale au stiut sa profite de moment si sa incurajeze si mai mult interesul expatilor pentru achizitiile din Dubai.

Printre aceste masuri se numara urmatoarele:
- posibilitatea de 
a achizitiona proprietati cu plata in cryptomonede;
- schimbari legislative in scopul de a spori increderea in investitiile din Dubai, in special ultima modificare, care a inlaturat riscul de a nu fi mostenit;
- formalitati clare si simple cu privire la achizitia unui imobil si digitalizarea unor etape;
- promovarea sustenabilitatii si incurajarea dezvoltatorilor imobiliari in acest sens, in special in zona de "Smart City " si "multi - facilities", gandite pentru un mediu curat si sanatos;

Toate aceste aspecte au generat un interes din ce in ce mai mare din partea romanilor, in special a investitorilor, avand in vedere facilitatile si ROI -ul pe care il pot obtine.

SOBHA este un dezvoltator imobiliar internațional de lux angajat să redefinească arta de a trăi prin comunități durabile.

Inființată în 1976 ca firmă de decorațiuni interioare în Oman de către PNC Menon - un antreprenor viz
ionar a carei companie a crescut cu dezvoltări și investitii în Emiratele Arabe Unite.
De-a lungul ultimelor decenii, SOBHA realty a redefinit, de asemenea, lanțul valoric imobiliar, valorificând capacitățile sale inerente de proiectare și dezvoltare a conceptualizării.

SOBHA dezvoltă în prezent SOBHA Hartland
, o comunitate de proprietati de lux răspândită pe 8 milioane de metri pătrați in inima Dubaiului, ca parte a dezvoltării MASTER al orașului Mohammed bin Rashid al Maktoum, care reprezinta de fapt extinderea downtown-ului.

Hartland Waves, lângă Waterfront District, este o arhitectură curată și clară, care se înalță în fața trotuarului de 1,8 km de care Sobha Hartland se bucură pe malul mării. Fațada este un joc simplu de forme orizontale și verticale care oferă vederi neîntrerupte la 360 de grade ale turnului, care se vor bucura de răsăriturile și apusurile din fiecare zi frumoasă.

 

Hartland Waves va fi primul turn din districtul Waterfront din Sobha Hartland.

 

 

“ Am rămas foarte plăcut surprinsă de echipa ANG incă de la primul contact telefonic. Un agent mi-a dat toate informațiile necesare și am stabilit mai multe vizionări la diferite proprietăți, dintre care am ales una pe placul meu. Mulțumesc! “.

I.R. - ANTREPRENOR

“ Noi nu locuim in Romania, insă cu ajutorul agenției am reușit să facem toate demersurile necesare pentru achiziționarea de la distanță a unui apartament in zona de nord a Bucureștiului și suntem foarte mulțumiți. “.

M.G. - ANTREPRENOR

“ ANG Luxury este una dintre agențiile foarte serioase din domeniul imobiliar. Aceștia mi-au stat la dispoziție pentru tot ce am avut nevoie, m-au ajutat cu procurarea actelor necesare vanzării și impreună am reușit să ducem tranzacția la bun sfarșit. “.

A.C. - DIRECTOR CERCETARE

“ Experiența mea cu ANG Luxury a fost una foarte plăcută și productivă. Agentul mi-a arătat mai multe ansambluri rezidențiale și apartamente conform cerințelor mele și m-a ajutat să iau o decizie privind următoarea mea locuință. “.

B.D. - DOCTOR

CONTACTEAZĂ

ANG LUXURY PROPERTIES

Arrow Contact