Servicii marketing pentru partenerii nostri

 

Cum prima impresie contează, imaginea este foarte importantă atât în offline, cât și în online. Pentru a căuta ceva sau pe cineva, fiecare persoană apelează la rețelele de socializare. Domeniul imobiliar nu este mai prejos. Fiecare client caută, pe langă o simplă proprietate, o întreagă experiență pe care i-o poate oferi aceasta și care începe încă de la prima căutare prin vizualizarea titlului și imaginilor.

ANG Luxury Properties este o companie care oferă un pachet complet de servicii premium. Astfel, nu putem neglija unul dintre cele mai importante aspecte când vine vorba de vânzarea unui imobil, și anume marketing-ul.

 

Dacă alegeți să colaborați cu noi, agentia noastra va pune la dispozitie propriul department de profesionisti in marketing, care pot oferi urmatoarele servicii

-       Social Media Management

-       Graphic Design

-       Facebook Ads

-       Google Ads

-       Servicii foto/video

-       Analiza si raport lunar al performantei

 

Dacă ideea de a avea cea mai bună imagine pentru brandul sau imobilul dumneavoastră vă surâde, noi suntem agenția potrivită la care puteți apela cu încredere. Promitem dedicare, profesionalism, transparență și nu în ultimul rând, performanță.

 

 

CONTACTEAZĂ

ANG LUXURY PROPERTIES

Arrow Contact