Alătură-te echipei ANG Luxury Properties!

 

Cine suntem?

Acumulând o experiență de peste 10 ani în domeniul imobiliar, ANG Luxury Properties vine cu un nou concept pe piața imobiliară, oferind consultanță clienților în cadrul biroului nostru la cel mai înalt nivel de profesionalism.

Colaborăm cu dezvoltatori de top și reprezentăm cele mai exclusiviste proiecte din zona de Nord a Capitalei. Prin intermediul experienței noastre, reușim să parcurgem toate operațiunile imobiliare, de la concept până la vânzarea finală.

Agenția este alcătuită dintr-un grup de consultanți imobiliari, conduși de Alexandru și Nicoleta Manea, care au atins performanțe de peste 15 milioane de euro în vânzările totale.

 

De ce să lucrezi la ANG Luxury Properties?

Provocări nenumărate și recompense pe măsură. Oportunități pe segmentul de lux din domeniul imobiliar. Credem că putem crește doar când susținem dezvoltarea fiecărui membru al echipei. Ne susținem reciproc, ne bucurăm împreună de victorie și învățăm din greșeli. Punem pasiune în activitatea noastră și avem grijă atât de colegi cât și de clienți. Știm că mereu putem să fim mai buni și fiecare zi este o noua provocare de a ne demonstra performanța.

 

Care sunt avantajele noastre?

Motivăm membrii echipei să obțină rezultate cât mai bune și îi sprijinim în drumul spre succes. Fiecare membru are un rol important și poate fi un exemplu pentru ceilalți. Suntem atenți să ne recunoaștem meritele, iar leaderii să își susțină și să crească echipele. Împreună suntem o familie în care fiecare își poate atinge potențialul. Toate acestea în cadrul unei agenții focusată într-un totul integrității și responsabilității.

 

Cum să te alături echipei noastre?

La fel ca într-o familie, avem aceleași obiective, iar prin implicare, urmărim binele comun. Și pentru că suntem într-o continuă dezvoltare, primim cu brațele deschise fiecare coleg nou.

Îți așteptăm CV-ul la adresa de email office@angluxury.ro .

Acum ai ocazia să îți pui calitățile în valoare!

 

“ Am rămas foarte plăcut surprinsă de echipa ANG incă de la primul contact telefonic. Un agent mi-a dat toate informațiile necesare și am stabilit mai multe vizionări la diferite proprietăți, dintre care am ales una pe placul meu. Mulțumesc! “.

I.R. - ANTREPRENOR

“ Noi nu locuim in Romania, insă cu ajutorul agenției am reușit să facem toate demersurile necesare pentru achiziționarea de la distanță a unui apartament in zona de nord a Bucureștiului și suntem foarte mulțumiți. “.

M.G. - ANTREPRENOR

“ ANG Luxury este una dintre agențiile foarte serioase din domeniul imobiliar. Aceștia mi-au stat la dispoziție pentru tot ce am avut nevoie, m-au ajutat cu procurarea actelor necesare vanzării și impreună am reușit să ducem tranzacția la bun sfarșit. “.

A.C. - DIRECTOR CERCETARE

“ Experiența mea cu ANG Luxury a fost una foarte plăcută și productivă. Agentul mi-a arătat mai multe ansambluri rezidențiale și apartamente conform cerințelor mele și m-a ajutat să iau o decizie privind următoarea mea locuință. “.

B.D. - DOCTOR

CONTACTEAZĂ

ANG LUXURY PROPERTIES

Arrow Contact