COMPANIA NOASTRA

AFLA MAI MULTE INFORMATII DESPRE NOI

Viziunea noastra

VIZIUNEA NOASTRA

Viziunea noastră este să ne extindem cu mai multe sedii, fiecare fiind specializat pe o anumită zonă din nordul Bucureștiului. De asemenea, dorim să punem la dispoziție clienților noștri oportunitatea de a veni la sediul nostru pentru a le oferi consultanță gratuită privind toate proprietățile disponibile.

Cultura companie

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastră este să oferim cele mai de calitate și profesioniste servicii de consultanță în imobiliare, ajutându-ne clienții să cunoască toate ofertele disponibile pe piață și ulterior, să facă cea mai bună alegere pentru ei, cu ajutorul nostru.

Fondatori

FONDATORI

Cu multă ambiție și perseverență, Alexandru și Nicoleta Manea au reușit să pună bazele agenției imobiliare ANG Luxury Properties, care vine cu un nou concept pe piața imobiliară, la cel mai înalt nivel de profesionalism, axându-se doar pe proprietăți de lux și oferind sesiuni de consultanță în cadrul sediului lor, amenajat pe măsura așteptărilor.

Alătură-te echipei noastre dinamice de consultanți imobiliari de lux! În calitate de Junior Real Estate Consultant, vei învăța de la cei mai buni în domeniu, oferind suport și consultanță clienților noștri în procesul de achiziție și vânzare a proprietăților de top din zona de Nord a Bucureștiului. Dacă ești pasionat de imobiliare și dornic să-ți dezvolți cariera într-un mediu de elită, te așteptăm să faci parte din echipa ANG Luxury Properties.
Ești un expert în imobiliare și cauți noi provocări? Ca Senior Real Estate Consultant la ANG Luxury Properties, vei gestiona portofolii de proprietăți premiu și vei oferi consiliere strategică clienților noștri exclusivi. Experiența și cunoștințele tale vor contribui la menținerea standardelor înalte și a succesului companiei noastre.
Ești un profesionist în vânzări cu o pasiune pentru imobiliare de lux? Ca Sales Manager la ANG Luxury Properties, vei coordona echipa de vânzări și vei dezvolta strategii pentru atingerea obiectivelor noastre ambițioase. Aducem pe piață cele mai râvnite proprietăți din Nordul Bucureștiului, iar tu vei juca un rol esențial în creșterea și succesul companiei noastre.
Dacă ai experiență în vânzări și abilități de mentorat, te așteptăm în echipa noastră ca Sales Trainer. Vei dezvolta și implementa programe de training pentru agenții noștri, asigurându-te că aceștia au cunoștințele și instrumentele necesare pentru a performa la cel mai înalt nivel. La ANG Luxury Properties, investim în dezvoltarea profesională a echipei noastre pentru a menține excelența în servicii.
Căutăm un Assistant Manager organizat și proactiv pentru a susține activitățile zilnice ale echipei noastre. Vei avea un rol important în gestionarea operațiunilor administrative și în asigurarea unei comunicări eficiente între departamente. Dacă ai abilități excelente de organizare și vrei să te dezvolți într-un mediu profesionist, te invităm să aplici la ANG Luxury Properties.
ANG Luxury Properties caută un Office Manager dedicat, capabil să mențină un mediu de lucru eficient și organizat. Vei coordona activitățile administrative, asigurând o funcționare impecabilă a biroului nostru situat în prestigiosul proiect ONE Herăstrău Plaza. Dacă ești un lider natural și ai abilități excelente de management, aplică acum pentru a te alătura echipei noastre de succes.
Vino alături de ANG Luxury Properties ca Specialist Recruiter și contribuie la creșterea echipei noastre de elită. Vei identifica și atrage talente excepționale în domeniul imobiliar, asigurându-te că noii membri ai echipei noastre se aliniază valorilor și standardelor noastre înalte. Dacă ai un ochi pentru talent și o pasiune pentru recrutare, aplică acum pentru a face parte din echipa noastră prestigioasă.
ANG Luxury Properties caută un HR Manager experimentat și dedicat pentru a conduce departamentul nostru de resurse umane. Vei juca un rol esențial în dezvoltarea și implementarea strategiilor HR, în recrutarea de talente excepționale și în menținerea unei culturi organizaționale pozitive. Dacă ai abilități excelente de leadership și o pasiune pentru dezvoltarea resurselor umane, te invităm să aplici și să devii parte din echipa noastră de succes

Suntem nerăbdători sa te cunoaștem

Cariera imagine

Acumulând o experiență de peste 11 ani în domeniul imobiliar, ANG Luxury Properties vine cu un nou concept pe piața imobiliară, oferind consultanță clienților în cadrul biroului nostru la cel mai înalt nivel de profesionalism.

  • Colaborăm cu dezvoltatori de top
  • Reprezentăm proiecte exclusiviste
  • Parcurgem toate operațiunile imobiliare
  • De la concept până la vânzarea finală
  • Performanțe de peste 15 milioane euro
  • Proiecte din zona de Nord a Capitalei

“ Am rămas foarte plăcut surprinsă de echipa ANG incă de la primul contact telefonic. Un agent mi-a dat toate informațiile necesare și am stabilit mai multe vizionări la diferite proprietăți, dintre care am ales una pe placul meu. Mulțumesc! “.

I.R. - ANTREPRENOR

“ Noi nu locuim in Romania, insă cu ajutorul agenției am reușit să facem toate demersurile necesare pentru achiziționarea de la distanță a unui apartament in zona de nord a Bucureștiului și suntem foarte mulțumiți. “.

M.G. - ANTREPRENOR

“ ANG Luxury este una dintre agențiile foarte serioase din domeniul imobiliar. Aceștia mi-au stat la dispoziție pentru tot ce am avut nevoie, m-au ajutat cu procurarea actelor necesare vanzării și impreună am reușit să ducem tranzacția la bun sfarșit. “.

A.C. - DIRECTOR CERCETARE

“ Experiența mea cu ANG Luxury a fost una foarte plăcută și productivă. Agentul mi-a arătat mai multe ansambluri rezidențiale și apartamente conform cerințelor mele și m-a ajutat să iau o decizie privind următoarea mea locuință. “.

B.D. - DOCTOR

DE CE SĂ LUCREZI LA ANG LUXURY PROPERTIES?

  • CheckProvocări nenumărate și recompense pe măsură
  • CheckOportunități pe segmentul de lux
  • CheckNe susținem reciproc
  • CheckNe bucurăm împreună de victorie
APLICA ACUM

CUM SĂ TE ALĂTURI ECHIPEI NOASTRE?

La fel ca într-o familie, avem aceleași obiective, iar prin implicare, urmărim binele comun. Și pentru că suntem într-o continuă dezvoltare, primim cu brațele deschise fiecare coleg nou. Îți așteptăm CV-ul la adresa de email office@angluxury.ro. Acum ai ocazia să îți pui calitățile în valoare!