COMPANIA NOASTRA

AFLA MAI MULTE INFORMATII DESPRE NOI

Viziunea noastra

VIZIUNEA NOASTRA

Viziunea noastră este să ne extindem cu mai multe sedii, fiecare fiind specializat pe o anumită zonă din nordul Bucureștiului. De asemenea, dorim să punem la dispoziție clienților noștri oportunitatea de a veni la sediul nostru pentru a le oferi consultanță gratuită privind toate proprietățile disponibile.

Cultura companie

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastră este să oferim cele mai de calitate și profesioniste servicii de consultanță în imobiliare, ajutându-ne clienții să cunoască toate ofertele disponibile pe piață și ulterior, să facă cea mai bună alegere pentru ei, cu ajutorul nostru.

Fondatori

FONDATORI

Cu multă ambiție și perseverență, Alexandru și Nicoleta Manea au reușit să pună bazele agenției imobiliare ANG Luxury Properties, care vine cu un nou concept pe piața imobiliară, la cel mai înalt nivel de profesionalism, axându-se doar pe proprietăți de lux și oferind sesiuni de consultanță în cadrul sediului lor, amenajat pe măsura așteptărilor.

Responsabil cu stabilirea unei bune relații cu clienții, consultanțe pe segmentul ales de aceștia și prezentarea proprietăților potrivite în funcție de cerințele clienților.
Responsabil cu organizarea echipei și bunul mers al activității cu scopul de a obține cât mai multe performanțe.
Antrenarea noilor membri ai echipei și formarea lor ca și consultanți imobiliari.
Responsabil de research, programare interviuri, susținerea acestora și evaluarea performanțelor.

Suntem nerăbdători sa te cunoaștem

Cariera imagine

Acumulând o experiență de peste 11 ani în domeniul imobiliar, ANG Luxury Properties vine cu un nou concept pe piața imobiliară, oferind consultanță clienților în cadrul biroului nostru la cel mai înalt nivel de profesionalism.

  • Colaborăm cu dezvoltatori de top
  • Reprezentăm proiecte exclusiviste
  • Parcurgem toate operațiunile imobiliare
  • De la concept până la vânzarea finală
  • Performanțe de peste 15 milioane euro
  • Proiecte din zona de Nord a Capitalei

“ Am rămas foarte plăcut surprinsă de echipa ANG incă de la primul contact telefonic. Un agent mi-a dat toate informațiile necesare și am stabilit mai multe vizionări la diferite proprietăți, dintre care am ales una pe placul meu. Mulțumesc! “.

I.R. - ANTREPRENOR

“ Noi nu locuim in Romania, insă cu ajutorul agenției am reușit să facem toate demersurile necesare pentru achiziționarea de la distanță a unui apartament in zona de nord a Bucureștiului și suntem foarte mulțumiți. “.

M.G. - ANTREPRENOR

“ ANG Luxury este una dintre agențiile foarte serioase din domeniul imobiliar. Aceștia mi-au stat la dispoziție pentru tot ce am avut nevoie, m-au ajutat cu procurarea actelor necesare vanzării și impreună am reușit să ducem tranzacția la bun sfarșit. “.

A.C. - DIRECTOR CERCETARE

“ Experiența mea cu ANG Luxury a fost una foarte plăcută și productivă. Agentul mi-a arătat mai multe ansambluri rezidențiale și apartamente conform cerințelor mele și m-a ajutat să iau o decizie privind următoarea mea locuință. “.

B.D. - DOCTOR

DE CE SĂ LUCREZI LA ANG LUXURY PROPERTIES?

  • CheckProvocări nenumărate și recompense pe măsură
  • CheckOportunități pe segmentul de lux
  • CheckNe susținem reciproc
  • CheckNe bucurăm împreună de victorie
APLICA ACUM

CUM SĂ TE ALĂTURI ECHIPEI NOASTRE?

La fel ca într-o familie, avem aceleași obiective, iar prin implicare, urmărim binele comun. Și pentru că suntem într-o continuă dezvoltare, primim cu brațele deschise fiecare coleg nou. Îți așteptăm CV-ul la adresa de email office@angluxury.ro. Acum ai ocazia să îți pui calitățile în valoare!