Achiziționarea unei case este una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua, iar sfaturile și îndrumările corecte sunt primordiale. Experiența și expertiza contează și pot face o diferență semnificativă în asigurarea faptului că nu numai că găsiți casa potrivită, ci că plătiți și cel mai bun preț.

La ANG Luxury Properties, nu numai că avem o înțelegere aprofundată a pieței, dar avem și acces la multe proprietăți care sunt în afara pieței și o conștientizare a proprietăților care urmează să fie listate.

 

Cel mai important, suntem extrem de conștienți de nuanțele care determină valoarea și discernem în ceea ce privește calitatea construcției, materialele și măiestria. Vă vom asculta nevoile și vă vom găsi casa perfectă și ne vom asigura că luați o decizie educată și informată. Odată ce ați ales o proprietate, vă vom reprezenta interesul cu voce tare pe tot parcursul procesului de cumpărare, negociind cel mai bun preț de achiziție posibil, gestionând și pledând pentru dvs. De asemenea, vă vom sfătui cu privire la modul de amenajare a casei, inclusiv la mobilier și design, precum și la posibilele idei de remodelare și măriri, acolo unde este benefic.

 

Vă rugăm să ne contactați pentru a stabili o întâlnire.

 

 

CONTACTEAZĂ

ANG LUXURY PROPERTIES

Arrow Contact