Luxuria Residence

Luxuria Residence

, Domenii

Designul şi arhitectura din LUXURIA Residence sunt expresia minimalismului şi a modernităţii, îmbinate armonios cu principiile Feng Shui. Stilul arhitectural exterior emană rafinament prin liniile drepte, curate, fără ornamente excesive.

Câmpul vizual este îmbogăţit de spaţiile verzi exterioare, completat fiind de suprafeţele vitrate generoase, care permit pătrunderea abundentă a luminii naturale. Terasele ample, cu suprafeţe ce ajung până la 28 de mp, devin accesorii ornamentale spectaculoase. Studiile de însorire care stau la baza amplasamentului permit ca toate apartamentele să se bucure de lumina naturală în mod egal pe tot parcursul zilei.

Liniştea ce caracterizează LUXURIA Residence nu este tulburată de motoarele maşinilor. Parcările pentru rezidenţi sunt exclusiv subterane, ceea ce înlătură în totalitate traficul rutier din interiorul ansamblului. Astfel, s-a obţinut un spaţiu în care domneşte energia pozitivă şi în care rezidenţii pot experimenta arta de a trăi în armonie.

Designul inovator şi adaptat nevoilor păstrează un standard ridicat al calităţii vieţii, în care confortul este conceptul de bază. Construcţia ansamblului are la bază calcule solide de rezistenţă, ce asigură o înaltă protecţie antiseismică.

Potrivit Build Green, liderul pieţei locale de consultanţă în domeniul proiectării, dezvoltării şi certificării construcţiilor durabile, în 2020, Luxuria este singurul proiect rezidenţial care corespunde criteriilor BREEAM, cu ratingul Excellent. LUXURIA Residence - proiectat de la început pentru a se încadra în clasa energetica A şi în categoria de „clădiri verzi”.

Împrejurimi:

  • Imobil Bloc de apartamente
  • Stadiu construcție Finalizată
  • Tip construcție
  • An construcție 2020

Flavia Georgescu

flavia@angluxury.ro 0733614614
Nume  
Telefon
E-mail

OFERTE IN ANSAMBLU

Apartament 2 camere I Zona Baneasa I Acces sala de sport inchiriere

1.000 EUR
nu se aplica TVA

2 camere, 1 băi, 60.24 m2 Domenii, Bucuresti

Apartament 2 camere I Zona Baneasa I Acces sala de sport

Te interesează oferte in acest ansamblu?

ANG LUXURY PROPERTIES

Arrow Contact