IMA RESIDENCE
IMA RESIDENCE
IMA RESIDENCE

IMA RESIDENCE

, Pipera

Imbinand calitatea constructiei pozitia superba de langa padurea Baneasa, acest proiect iese in intampinarea celor mai exigente asteptari.

In vecintate se regasesc cele mai importante gradinite si scoli internationale: Cambridge, British School, Scoala Americana, Mark Twain, Olga Gudyn, centre de shopping, sali de sport, restaurante si cladiri de birouri.

Fiecare apartament se livreaza “la cheie”, oferind posibilitatea fiecarui cumparator sa isi personalizeze locuintele dupa gustul propriu, alocand un buget generos pentru finisajele interioare: gresie si faianta, parchet, mobilier de baie, lavoar si vas de toaleta.

Împrejurimi:

Imbinand calitatea constructiei, pozitia superba de langa padurea Baneasa, Ima Residence iese in intampinarea celor mai exigente asteptari. Accesul catre ansamblu se realizeaza foarte usor din bulevardul Erou Iancu Nicolae, in vecintate regasindu-se cele mai importante gradinite si scoli internationale: Cambridge, British School, Scoala Americana, Mark Twain, Olga Gudyn, centre de shopping, sali de sport, restaurante si cladiri de birouri.

  • Imobil
  • Stadiu construcție
  • Tip construcție
  • An construcție
Nume  
Telefon
E-mail

Te interesează oferte in acest ansamblu?

ANG LUXURY PROPERTIES

Arrow Contact