era
era
era

era

, Pipera

Un proiect boutique ia nastere si completeaza cu succes necesitatea zonei de a avea proiecte premium, luxury.
era, este un proiect impecabil, realizat cu ajutorul celui mai talentat arhitect din Bucuresti, Sorin Puran, si va scoate in piata un numar limitat de apartamente generoase, cu suprafete care incep de la 90 mp pentru unitatile de 2 camere cu terase de 32 mp culminand cu suprafete de 180 mp si terasa de 90 mp, si ne referim la etajul curent.
Colectiile de apartamente de 3, 4 si 5 camere sunt absolut impresionante, iar designul si facilitatile puse la dispozitia viitorilor locatari, vor bifa toate criteriile unei resedinte valoroase.Finisajele din interiorul apartamentelor vor fi din gama premium, care vor sustine estetica fatadei, compusa din elemente de sticla si placari exterioare de nuanta inchisa.
Imobilul va dispune de piscina exterioara cu zona de relaxare, zona de fitness, parcare subterana cu locuri spatioase pentru toate unitatile.
Accesul facil catre imobil, Padurea Baneasa in imediata apropiere, o cumunitate atent selectata, ar fi cateva din criteriile importante ale amplasamentului imobilului care vor conta in luarea deciziei de a achizitiona viitorul tau apartament.
Noua cladire rezidentiala era, este despre apartamente generoase, nu avem unitati mici, iar in realizarea proiectului participa cei mai buni profesionisti locali.

Împrejurimi:

  • Imobil Bloc de apartamente
  • Stadiu construcție În construcție
  • Tip construcție Beton
  • An construcție
Nume  
Telefon
E-mail

Te interesează oferte in acest ansamblu?

ANG LUXURY PROPERTIES

Arrow Contact