Collection 10
Collection 10
Collection 10
Collection 10
Collection 10
Collection 10
Collection 10
Collection 10
Collection 10
Collection 10
Collection 10
Collection 10

Collection 10

, Baneasa

Ca să îl cităm pe Bogdan Neagu, arhitectul proiectului, avem "zece case de nota zece".

Aşadar, casele sunt construite pe un teren de 3.000 mp şi se împart în mai multe tipuri. O clasificare generală le-ar împărţi în două categorii - 4 duplexuri (a câte două case) şi două vile individuale.

Avantaje:
- zonă de top, împrejurimi formate doar din vile individuale, cu o comunitate foarte selectă;
- complex aerisit, distanţe de 8-9 metri între vile;
- design emblematic;
- atenţie deosebită la detalii în ceea ce priveşte finisajele;
- posibilitatea personalizării vilelor şi compartimentări după dorinţele cumpărătorilor.

Toate aceste avantaje poziţionează ansamblul Collection 10 în postura unei investiţii profitabile, o oportunitate rară, o investiţie într-o casă valoroasă, bine executată, amplasată într-o locaţie premium.
Avem disponibilă o casa tip show-room, mobilată şi utilată, unde au loc vizionările.Finisaje şi dotări
Poartă lată de 6 m, ultima tehnologie, în consolă (fără şină pe sol), complet automatizată.
Lipsa şinei de pe sol înlătura frecventele probleme legate de praf, pietriş şi zăpadă care tind
sa se aşeze pe şinele exterioare şi să îngreuneze glisarea porţii sau să o blocheze de tot.
Gardul are un sistem constructiv permeabil la aer, din tablă zincată vopsită in camp electrostatic, garanţie 10 ani. Nu necesită întreţinere. La nevoie se spală cu furtunul.
Reţelele de canalizare menajeră şi ape pluviale sunt separate în incintă pentru o colectare separată a apei de ploaie. Căminele sunt din tuburi de beton.
Alee interioară pentru acces auto, lata de 6 m + trotuare de 1m. S-a optat pentru pavaj pentru a uşura viitoarele intervenţii la infrastructură.
Tencuiala exterioară este de ultima generatie cu nanoparticule care asigura o auto-curăţare a faţadelor. Praful nu sta pe faţada. Nu necesita întreţinere.
Treptele şi contratreptele la intrare sunt din granit, executate, acolo unde se poate, dintr-o singură bucată.
Jardinierele sunt adânci de 1,5 m şi pot acomoda orice plantă în condiţii de siguranţă la îngheţ. Iluminatul LED de deasupra lor asigura o vedere “verde” şi pe timp de noapte.
Trotuarul este iluminat cu banda LED.Iluminatul exterior al clădirii este bazat pe corpuri de iluminat LED cu senzor crepuscular şi are şi rol de lumina de incintă pentru complex.
Lemnul decor pe faţadă este îmbinat cu prinderi ascunse. Nu exista şuruburi pe faţadă.
Necesită întreţinere minimă în timp.
Terasa din spate de 22 mp este suficient de mare pentru o masă cu toată familia şi prietenii.
Placată cu granit sau ceramică, la alegere.
Zona de gradină înierbată este dotată cu sistem automat de irigaţii dotat cu programator şi senzor de umiditate pentru economie de apă. Opţional se poate conecta la internet şi smart house.

Interior
Elemente de siguranta
Pentru că vremurile pe care le trăim sunt riscante, casa are grijă de tine, aşa cum tu ai grija de familia ta.
Toate întrerupătoarele şi prizele sunt antibacteriene, exact ca cele care se folosesc la spitale.
Vopseaua interioară a pereţilor este antibacteriana cu ioni de argint, care se
foloseşte şi la spitale.
Senzori de gaze şi CO dubli - dummy şi smart în aşa fel încât să poţi afla pe telefon că familia îţi este în siguranţă.
Instalaţia electrică este cu fir litat şi nu conductor plin, pentru o mai buna siguranţa în exploatare.
Zidărie exterioară de 30 cm;
Structură din cadre beton armat calculat pentru cutremur de 9 grade;
Casa are pregătirea pentru alarma pe cablu.
Control acces cu interfon şi acces online.

Pentru ca lucrezi de acasă:
La et 2 ai acum un hobby room pentru familie în aşa fel încât să nu se suprapună cu vizitele de peste zi din living.
Oricare dormitor este gândit pentru a putea acomoda cele necesare biroului tău de acasă.
Prize multiple, iluminat suplimentar în zona gândită pentru birou, iluminat natural din belşug, internet pe cablu şi pregatire WIFI.

Smarthouse
În fiecare doză de intrerupator avem fir de fază şi de nul pentru a putea extinde pe viitor sistemul smarthouse aşa cum îţi vei dori.
Întregul sistem de cabluri electrice este executat pe fir litat.
Toate termostatele din clădire se pot controla de pe telefon, se pot controla direct sau se pot seta scenarii diverse. Integrare cu google home. Control de pe tabletă sau telefon
Pachetul de bază, care este inclus, cuprinde: control termostate în toată casa, control acces, 2 senzori de gaze, 2 control lumini. Opţional, la cerere, se poate extinde.

Elemente ECO
2 recuperatoare de căldură independente în pereti cu randament maxim de 92% care fac automat o împrospătare a aerului din încăperi, fără o pierdere semnificativă de energie- în dormitoarele de la et. 1. Acoperişul de la etajul 2 (pe unde se pierde multă căldură în alte cazuri) este izolat termic cu spumă poliuretanică.
Termosistem exterior de 10-13 cm polistiren. Tamplarie Al cu sticlă tripan (cu 3 foi) - Reynaers sau echivalent. Încălzire în pardoseală cu pompa turaţie variabilă şi termostat programabil. Centrală termică în condensaţie Viessmann. Boiler ACM Viessmann tip instant 100l cu recirculare apa caldă. Sistem Smart Home care economiseşte energie şi oferă siguranţă. Iluminat LED. Iluminat de faţadă cu senzor crepuscular care asigura şi iluminatul de incintă. Alimentare 380 v pentru echipamentele de forţă gen încărcător auto. Irigaţii în zona verde cu senzor de umiditate pentru economia de apă.

Elemente de confort şi design
Tapet in living şi dormitorul matrimonial. Tâmplărie de aluminiu cu 3 foi de geam. Ferestre mari generoase pentru un iluminat optim. Încălzire în pardoseală inclusiv în băi cu ţeavă barieră de oxigen Pe-xa. Fiecare etaj este prevăzut cu un distribuitor inox şi cu pompă de recirculare cu turaţie variabilă. Controlul temperaturii în fiecare cameră şi bai se poate programa pe ore şi inclusiv prin telefon de la distanţă (pachetul smart home)
În băi există calorifere port prosop de dimensiuni mari - 1080 mm.
Uşi de interior tip Filomuro (invizibile), vopsite la culoarea peretelui, pentru ca uşa trebuie sa fie discretă. Au toc de aluminiu şi broască magnetică silenţioasă. Unde conteaza (et. 1), au înălţime de 2,40 m. Restul uşilor au înălţimea de 2,1m. Aer condiţionat ready în living şi dormitoare. Parchet triplu stratificat de 12 mm cu strat superficial pe baza de micro-ceramică rezistent la uzură, cu garnituri la imbinari pe nut, montat lipit, special pentru incalzirea in pardoseala. Plintă alba lemn 7 cm. Trepte şi contratrepte din lemn masiv pentru a preveni uzura şi deformările viitoare. Duşuri walk-in cu comenzi îngropate şi “ploaie” din tavan. Rigolă în duş, slim, discretă. Iluminat puternic în băi. Spaţiu verde amenajat cu iarbă. Sistem Smart Home. Priză ready pentru încărcat automobil, pentru ca ştim ca vei avea nevoie la un moment dat. Înălţime mare pentru confort sporit: 3 m la parter şi etajul unu, şi 4,2 m la etajul 2.

Împrejurimi:

  • Imobil Casă / Vilă
  • Stadiu construcție În construcție
  • Tip construcție Beton
  • An construcție 2021
Nume  
Telefon
E-mail

Te interesează oferte in acest ansamblu?

ANG LUXURY PROPERTIES

Arrow Contact