CITY NORTH VILAS
CITY NORTH VILAS
CITY NORTH VILAS
CITY NORTH VILAS
CITY NORTH VILAS
CITY NORTH VILAS

CITY NORTH VILAS

de la 449.990 EUR,

Un proiect indraznet, atat in ceea ce priveste diversitatea caselor cat si in ceea ce priveste impartirea spatiilor interioare.
AeroCity este un cartier rezidenţial format din 150 case individuale-Tunari!
Noul Ansamblu Rezidential aduce in prim plan linii exclusiviste de design, caracteristici arhitecturale unice, spatii verzi.
Promovam principiile unei piete imobiliare ideale, bazata pe norme de conduita si inalta tinuta morala, profesionalism si etica in afaceri, totodata am decis să construim în Tunari pentru că aici am găsit cea mai buna infrastructura la nivelul întregii capitale (cele mai multe căi de accces rapid către centura, DN1, A1, A2, A3).
ie.
Compartimentarea inteligentă a casei e cea care permite utilizarea optimă a spaţiului, fără pierderi inutile de suprafeţe. Pornind de la confortul necesar unei locuinţe, am gândit intreg spatiul ca un spaţiu dedicat relaxării: spaţiu larg deschis cu bucătăria şi zona de dining, suprafeţe mari vitrate, care lasă lumina să animeze interiorul casei, ieşire în curte direct din living, astfel încât să-ţi poţi savura cina afară împreună cu familia, sau cafeaua într-o dimineaţă cu soare, dormitor matrimonial cu baie proprie si acces direct catre curte, 2 dormitoare spatioase, dressing si baie.
Suprafata teren: 350 mp (curte mare/compacta)
Avem disponibilă o casa tip show-room, mobilată şi utilată, unde au loc vizionările.Imobilele detin incalzire in pardoseala cu termostat pentru fiecare camera, gard de beton placat cu piatra naturala si iluminat cu spoturi pe stalpi, ferestre termopan cu 5 camere de izolare, usile de la intrare de 1,50 m latime, din metal, acoperis Lindab, fundatie solida de 1,50 m adancime, alei betonate pana in curte, locuri de parcare atat in curte cat si in curtea exterioara privata care este iluminata cu felinare. In fiecare camera este prevazut cablajul pentru jaluzele electrice, cablu tv si fibra optica.

Detine toate utilitatile necesare: canalizare, apa, curent, gaze.

Se preda la cheie, termenul de predare este de 8 saptamani de la plata avansului cu posibilitatea ca alegerea finisajelor sa apartina clientului.

Împrejurimi:

  • Imobil Casă / Vilă
  • Stadiu construcție În construcție
  • Tip construcție Cărămidă
  • An construcție 2022
Nume  
Telefon
E-mail

OFERTE IN ANSAMBLU

VILA P+1 | Lux | Tunari | vanzare

449.990 EUR
nu se aplica TVA

5 camere, 3 băi, 180 m2 , Tunari

VILA P+1 | Lux | Tunari |

Te interesează oferte in acest ansamblu?

ANG LUXURY PROPERTIES

Arrow Contact