Burj Binghatti
Burj Binghatti
Burj Binghatti
Burj Binghatti
Burj Binghatti
Burj Binghatti
Burj Binghatti
Burj Binghatti

Burj Binghatti

,

Burj Binghatti va fi cel mai înalt turn rezidenţial situat în Business Bay, Dubai, care prezintă apartamente de lux cu 2 şi 3 dormitoare dezvoltate de catre Binghatti Developers. Acesta are un design unic în formă de diamant, iar în vârful turnului, aminteşte de o coroană reală proiectată de Jacob & Co.

Turnul va avea 116 etaje şi va fi împărţit după cum urmează:
6 Basement
+ Ground
+ Mezzanine
+ 5 Podium
+ 5 Mechanical
+ 3 Health Club
+ 101 Residential
+ 1 Office floor
+ Roof

„Jacob Arabo” este singurul designer al acestui proiect care va fi în curând o capodopera în dezvoltarea rezidenţială din Dubai. Această structură magnifică reprezintă aspiraţiile oamenilor de a ajunge la stele. Această nouă bijuterie de pe Dubai Skyline va fi întotdeauna cunoscută pentru design-ul şi unicitatea ei în industria imobiliară.

Experimentaţi luxul designului combinat cu angajarea facilităţilor şi serviciilor la nivel maxim, inclusiv furnizarea de piscine infinity pe mai multe niveluri, cu vedere la întregul Dubai şi la orizontul acestuia, pe lângă alte servicii de acest fel.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre cum puteti intra in posesia unuia dintre cele mai exclusiviste apartamente din Dubai, va invitam sa ne contactati.

Împrejurimi:

Dubai

  • Imobil Bloc de apartamente
  • Stadiu construcție În construcție
  • Tip construcție
  • An construcție 2026
Nume  
Telefon
E-mail

Te interesează oferte in acest ansamblu?

ANG LUXURY PROPERTIES

Arrow Contact