7.200.000 EUR +19% TVA
Crypto: 122,682  
ID:1932025

Hotel Poiana Brasov

camere, băi, 0 mp, Poiana Brasov

Ang Luxury Properties va propune spre vanzare un Hotel ce poate fi un refugiu luxos situat chiar in Poiana Brasov. Cu un amestec subtil de eleganţă clasică şi facilităţi moderne, acest hotel vă va încânta simţurile şi vă va oferi o experienţă memorabilă de vacanţă.

Facilităţi şi Servicii:

Camere şi Apartamente Vip : Cele 24 de camere sunt decorate cu gust şi sunt dotate cu cele mai înalte standarde de confort. De la vedere panoramică cu balcon privat, fiecare detaliu este conceput pentru a oferi o oază de relaxare şi rafinament, la fel si cele 3 Apartamente premium.

Restaurant: bucătăria gourmet cu specific international fiecare masă este o experienţă culinară de neuitat.

Spa şi Wellness: Centrul de spa de lux. Cu o gamă largă de tratamente şi servicii de wellness.


Săli de Conferinţe şi Evenimente: Pentru oamenii de afaceri sau pentru cei care organizează evenimente speciale, va sunt puse la dispoziţie săli de conferinţe de 50 locuri şi spaţii elegante pentru evenimente, complet echipate cu tehnologie de vârf şi servicii profesionale de catering.

Activităţi Recreative: Indiferent dacă sunteţi în căutare de aventură sau de relaxare, avem o varietate de activităţi recreative disponibile, de la sporturi extreme la excursii pe traseele din munti.

Cu siguranta prezentarea acestei proprietati nu poate fi cuprinsa in cateva paragrafe, astfel incat ne face plăcere sa va invitam la sediul sa va facem o prezentare oficială.

Cu deosebita consideratie,
ANG Luxury Properties
Your comfort is our job.

  • Zona: Poiana Brasov
  • Reper:

FACILITĂȚI

  • CheckmarkDestinatie: Locuinta
Nume  
Telefon
E-mail
Resedinte de brand in Bucuresti

Te interesează această proprietate?

SCRIE UN MESAJ DIRECT

Arrow Contact