3.200.000 EUR +19% TVA
Crypto: 55,199  
ID:1947791

Hotel in statiunea Mamaia cu vedere la mare

camere, băi, 0 mp, Central

Ang Luxury Properties va propune spre vanzare un Hotel ce poate fi un refugiu luxos situat chiar in Mamaia. Cu un amestec subtil de eleganţă clasică şi facilităţi moderne, acest hotel vă va încânta simţurile şi vă va oferi o experienţă memorabilă de vacanţă.

Facilităţi şi Servicii:

Camere şi Apartamente VIP: Toate camerele au vedere la mare si sunt decorate cu gust şi sunt dotate cu cele mai înalte standarde de confort. De la vedere panoramică cu balcon privat, fiecare detaliu este conceput pentru a oferi o oază de relaxare şi rafinament.

Restaurant: bucătăria gourmet cu specific international fiecare masă este o experienţă culinară de neuitat.

Bar : dupa o zi petrecuta la plaja barul hotelului are o capacitate de 30 de locuri ce aigura un moment de destindere.


Săli de Conferinţe şi Evenimente: Pentru oamenii de afaceri sau pentru cei care organizează evenimente speciale, va sunt puse la dispoziţie săli de conferinţe şi spaţii elegante pentru evenimente, complet echipate cu tehnologie de vârf şi servicii profesionale de catering.

Activităţi Recreative: Indiferent dacă sunteţi în căutare de aventură sau de relaxare, avem o varietate de activităţi recreative disponibile, de la sporturi extreme la plimbari relaxante pe aleaa renumitului Casino din Constanta.

Cu siguranta prezentarea acestei proprietati nu poate fi cuprinsa in cateva paragrafe, astfel incat ne face plăcere sa va invitam la sediul sa va facem o prezentare oficială.

Cu deosebita consideratie,
ANG Luxury Properties
Your comfort is our job.

  • Zona: Central
  • Reper:

FACILITĂȚI

  • CheckmarkDestinatie: Locuinta
Nume  
Telefon
E-mail
Resedinte de brand in Bucuresti

Te interesează această proprietate?

SCRIE UN MESAJ DIRECT

Arrow Contact