2.700.000 EUR nu se aplica TVA
Crypto: 45,011  
ID:1502236

Vila exclusiva in locatie intima Pipera | 5000mp gradina

9 camere, băi, 600 mp, Iancu Nicolae

Daca iti place intimitatea, linistea si aerul curat dar mai mult, vrei sa le ai pe toate in Bucuresti, am gasit proprietatea ideala pentru tine!

ANG Holding propune spre vanzare , vila S+P+1E+M , cu 580 mp utili,amenajaţi şi 160 mp potenţiali utili, în pod, intr-o locatie de vis din Padurea Baneasa, locatie ce va ofera 100% intimitate . Aflata la peste 100 de metri de poarta, accesata prin telecomanda/aplicatie pe telefon , care se afla la drumul principal , vila ,finalizata in 2008, are 9 camere , centru SPA , sala pentru fitness , garaj dublu , terasa cu foisor si camere anti-atomice. 5 Dormitoare , 2 Living room, Dining room , Sala fitness ., 5 Bai din care 3 cu cada/jacuzzi si cabina de dus (2 on suite)

La intrarea principala avem o zona de primire , spatioasa dupa care intram in holul principal. La parter , in stanga ,avem un grup sanitar pentru oaspeti, in fata, livingul de la parter si in dreapta avem dining area open space cu livingul in spate avand bucataria , renovata si utilata complet acum 4 ani.
Primul dormitor , cel matrimonial cu baie on suite, il gasim in stanga, pe scari, deasupra garajului, imediat dupa ce trecem de baia pentru oaspeti.
Imediat dupa aceste scari sunt scarile pe unde se coboara spre usa din spate a garajului , mai intai si la subsol in final , unde avem o sala pentru sport foarte spatioasa, un centru SPA, o baie cu cadă/jacuzzi , camerele tehnice si doua camere anti- atomice.

Chiar in fata , de la intrarea principala , se afla scarile , in forma de spirala, ce duc la etaj unde avem. 3 dormitoare , un living generos si o baie care deserveste toate cele 3 dormitoare.

Ultimul dormitor amenajat al casei se gaseste în mansardă, la doar câteva scări distanţă, unde , pe lângă zona unde este amplasat patul, mai există şi o zonă de birou şi o baie on suite.
Podul 250 mp constr. are aprox 160 mp utili , nu este amenajat dar are inaltimea de 3,8 m la coama si incepe de la aprox 1 m pe laterale .
Dormitorul matrimonial este prevazut cu 2x walk in dressing de câte aprox 10mp fiecare . Toata casa are caldura prin pardoseala .

Am lasat la urma piesa de rezistenta a proprietatii , gradina/padurea casei , care este absolut unica prin frumusete si dimensiuni , pentru o proprietate din Bucuresti . In interiorul celor 5152 mp de curte , avem o piscina de 14 X 6 m si o cladire destinata echipamentelor de intretinere pentru gradina , ''ride on mower'' si o încăpere destinată sistemului de pompare si filtrare a apei pentru piscina.

P.S. Avand in vedere dorinta proprietarilor de a pastra intimitatea , nu publicam poze cu interiorul casei , dar potentialii clienti sunt bineveniti la vizionare .

  • Numar Camere:9
  • Zona: Iancu Nicolae
  • Suprafata utila: 600 mp
  • Reper:
  • Numar Bucatarii: 1
  • An Constructie: 2008
  • Destinatie: Locuinta
  • Disponibilitate: Imediat

FACILITĂȚI

  • CheckmarkDestinatie: Locuinta
Nume  
Telefon
E-mail
Resedinte de brand in Bucuresti

OFERTE SIMILARE

vanzare

1.300.000 EUR
nu se aplica TVA

10 camere, 610 m2
Case / vile Iancu Nicolae, Bucuresti

Vila Individuala Iancu Nicolae Teren 600 mp
vanzare

669.998 EUR
nu se aplica TVA

5 camere, 3 băi, 183 m2
Case / vile Iancu Nicolae, Bucuresti

BEST DEAL! Vila de Vanzare Iancu Nicolae
vanzare

629.999 EUR
nu se aplica TVA

5 camere, 4 băi, 187 m2
Case / vile Iancu Nicolae, Bucuresti

Vila individuala 5 Camere | Zona Iancu Nicolae | Panoramic View

Te interesează această proprietate?

SCRIE UN MESAJ DIRECT

Arrow Contact