210.000 EUR nu se aplica TVA
Crypto: 3,514  
ID:1879699

Apartament 4 camere Zona de Nord Best Deal

4 camere, 2 băi, 88 mp, Aviatiei

In cele ce urmeaza, Compania ANG Luxury, va prezinta in exlusivitate, apartamentul pe care nu o sa il uitati foarte curand. Situandu-se intr-o zona exlusivista, mai exact in zona Aviatiei, acest apartament ofera o senzatie, prin care putem gasit un lifestyle de lux. Pe de alta parte, privelistea este una de neuitat, oferind o senzatie de linistite, in perioadele stresante din timpul zilei.

Apartamentul are o pozitionare perfecta, avand in vedere distanta semnificativ de mica, la care se afla mijloacele de transport in comun. De asemenea, putem avea in vedere principalele puncte de referinta, pe care le gasim in imediata apropiere: Soseaua Pipera, Mall Promenada, Metrou Aurel Vlaicu.

Atat restaurantele si cat si pub-urile din zona, ofera posibilitatea de a avea o seara atat linisitita, dar si productiva, intr-un context de networking, fiind pozitionate la o distanta foarte mica de apartament.

Pozitionandu-se intr-o zona renumita si in acelasi timp si deschisa catre noi oportunitati, apartamentul de trei camere, ofera o suprafata generoasa de 95 de mp, unde vom gasi cele mai exlusiviste finisaje. Suprafata de 95 de mp, este proportionata perfect, pentru a putea oferi confortul maxim, viitorului cumparator. Pozitionarea mobilei si a ornamentelor prezentante, este realizata pentru oferirea unui spatiu cat mai eficient si cat mai aerist. Compartimentarea, este realizata din 4 camere cu trei dormitoare, prevazute cu baie proprie si de asemenea, un balcon spatios, cu o suprafata de 7 de mp. Noul beneficiar al apartamentului, poate dispune si de un loc de parcare, de la ADP.

Implicarea si devotamentul dezvoltatorului in proiectul prezentant, o gasim in dotarile apartamentului, care beneficiaza de: energie eletrica oferita din instalarea celor mai calitative sisteme foto-voltaice, cablu TV, sisteme de soft-close, etc. De asemenea, bucataria este utila cu eletrocasnice noi, mai exact: frigider, hota, masina de spalat vase, etc.

Din aceasta suprafata de 95 de mp, gasim si doua balcone, cu o suprafata generoasa, unde avem posibilitatea sa putem servi o ceasca de cafea, in prima partea a zilei, atunci cand ziua trebuie sa inceapa cu bine.

Chiar daca finisajele sunt de lux, accesoriile si echipamentele incluse in apartament, se ridica si ele de asemenea la nivelul asteptarilor, oferind posibilitatea cumparatorului, o accesibilitate imediata, intr-un nivel de confort, la cel mai inalt nivel.

Constructia asamblului, unde gasim apartamentul prezentant, a fost proiectata si construita, cu un singur scop, acela de a imbina confortul cu intimitatea. Nu putem sa nu bagam de seama, spatiul verde pe care il gasim in incinta ansamblului, cu o suprafata generoasa.


Cu siguranţă prezentarea acestui apartament nu poate fi cuprinsă în câteva paragrafe, astfel încât ne face plăcere să vă invităm la sediul nostru să vă servim cu o cafea şi să vă facem o prezentare oficială.

Cu deosebită consideraţie,

ANG Luxury Properties
Your comfort is our job.

  • Zona: Aviatiei
  • Suprafata utila:88 mp
  • Confort: 1
  • Compartimentare: decomandat
  • Etaj: 3/3
  • Numar Bai: 2
  • Numar Balcoane: 2
  • Numar Camere: 4
  • An Constructie: 1991

FACILITĂȚI

Flavia Georgescu

flavia@angluxury.ro 0733614614
Nume  
Telefon
E-mail
Resedinte de brand in Bucuresti

OFERTE SIMILARE

vanzare

369.000 EUR
+19% TVA

4 camere, 2 băi, 100.3 m2
Apartamente Aviatiei, Bucuresti

SUPER DEAL | APARTAMENT 4 CAMERE | AVIATIEI
vanzare

950.000 EUR
TVA inclus

4 camere, 3 băi, 315.2 m2
Apartamente Aviatiei, Bucuresti

Penthouse Triplex | North Area Lake
vanzare

1.550.000 EUR
+19% TVA

4 camere, 3 băi, 161.43 m2
Apartamente Aviatiei, Bucuresti

Penthouse de tip duplex 4 camere Vedere Panoramica Herastrau

Te interesează această proprietate?

SCRIE UN MESAJ DIRECT

Arrow Contact