APARTAMENTE
DE VANZARE Bucurestii Noi

x
Cauta Oferte
BEST OFFER! Apartament 2 camere |VEDERE PANORAMICA |Zona Bucurestii Noi vanzare

130.900 EUR
nu se aplica TVA

2 camere, 1 baie, 54 m2
Apartamente Bucurestii Noi, Bucuresti

BEST OFFER! Apartament 2 camere |VEDERE PANORAMICA |Zona Bucurestii Noi


Descopera ofertele de apartamente de vanzare in Bucuresti zona Bucurestii Noi, disponibile in proiectele rezidentiale noi dar si in blocurile vechi. Poti alege un apartament care sa se potriveasca nevoilor tale, iti garantam o varietate mare de apartamente in Bucuresti. Folosind filtrele de buget, suprafata si an constructie, poti alege apartamentul tau. Verifica disponibilitatea acestora si contacteaza unul dintre consultantii nostri de vanzari pentru a stabili o vizionare.

Top localitati: Bucuresti, Voluntari, Corbeanca, Snagov, Balotesti, Popesti-Leordeni, Otopeni, Constanta, Ghermanesti, Tunari

Ce aspecte ar trebui luate in calcul in alegerea unui apartament de vanzare in Bucurestii Noi?

Indiferent daca este vorba despre apartamente de vanzare in Bucurestii Noi sau in orice alta zona din Bucuresti, alegerea acestora ar trebui sa se faca mereu in functie de cateva criterii de selectie stricte. Localizarea, facilitatile si pretul sunt criterii de selectie absolut esentiale in acest proces, insa concomitent se poate tine cont si de alte detalii care au legatura de aceasta data cu aspectul si starea apartamentului, dar si cu posibilitatile de personalizare ale acestuia.

Cat costa un apartament de vanzare in Bucurestii Noi?

Pretul unui apartament de vanzare in Bucurestii Noi din portofoliul nostru este intre 130.900 si 130.900 EUR

CONTACTEAZĂ

ANG LUXURY PROPERTIES

Arrow Contact