9.975.000 EUR nu se aplica TVA
Crypto: 168,416  
ID:1510769

Penthouse New York | Vedere superba catre oras si Central Park

7 camere, 3 băi, 293 mp,

ANG Luxury Properties aduce destinatiile de top din USA mai aproape de tine!

O adevarata bijuterie, incomparabilă a coroanei The Chatham! Acest grandios şi superb penthouse cu 2 dormitoare şi 3 băi este un loc de proiectat impecabil pentru dezvoltatorul condominiului exclusivist Chatham. Mojo Stumer Associates a colaborat cu renumitul arhitect Robert A.M. Stern pentru a crea o reşedinţă trofeu magnifică care se întinde pe cele 2 etaje superioare ale celei mai înalte poziţii a clădirii, orientată spre sud. Fiecare detaliu este personalizat şi conceput cu atenţie, întâmpinat de peste 50 de metri pătraţi de spaţiu în aer liber fabulos şi de vederi spectaculoase ale oraşului, care se întind spre est şi vest, care surprind Central Park.

Prezentat în Architectural Digest, această bijuterie contemporană se scurge în finisaje rafinate şi elemente distinctive care o fac unică. În afara palierului liftului, un foaier graţios şi o galerie se revarsă într-un spaţiu de locuit/divertisment fenomenal marcat de tavane înalte de 22 de metri, un perete cu ferestre din podea până în tavan, coloane asemănătoare mansardei, podele din lemn strălucitoare, o balustrada elegant de nuc/oţel. scara care face o impresie izbitoare. Sala de mese cu vederi uluitoare, se află între 2 terase enorme în aer liber; unul spre sud-vest cu vedere spre Central Park şi peisaje urbane, celălalt spre sud-est cu vedere spre râu. Alăturat este un living uimitor de colţ, scăldat de lumină, care prezintă privelişti minunate ale parcului şi oraşului, cu un şemineu cu gaz învelit în calcar de Ierusalim, un bar cu frigider pentru vinuri, ferestre masive şi uşi de sticlă către terasa pitorească de sud-vest. O cameră de zi poate servi şi ca un al treilea dormitor.

Orice gurmand se va încânta în bucătăria cu ferestre mari, dotată cu dulapuri personalizate, blaturi din granit şi oţel inoxidabil şi aparate electrocasnice de calitate bucătar, inclusiv un cuptor dublu Thermador şi o gamă cu 5 arzătoare şi un frigider Sub-Zero şi un frigider pentru vinuri. . Zona însorită de mic dejun accesează terasa de sud-est pentru a lua masa in aer liber.

Adresa exclusivistă se află la câteva minute de Central Park, muzee şi restaurante de talie mondială, magazine pline de farmec din Madison şi Fifth Ave şi o gamă largă de mijloace de transport.

Vom fi bucuroşi să ne contactati, exprimându-va interesul pentru această proprietate fabuloasă.
Suntem la dispoziţia dumneavoastră pentru o oră de consultanţă la birourile noastre din One Herestrau Plaza pentru a vă prezenta casa de vis sau investitia cea mai buna pentru dumneavoastra.

Cu deosebita consideratie,
ANG Luxury Properties
“Your comfort is our job”

  • Zona:
  • Suprafata utila:293 mp
  • Confort: lux
  • Compartimentare: decomandat
  • Numar Bai: 3
  • Numar Balcoane: 2
  • Numar Camere: 7
  • An Constructie: 2000

FACILITĂȚI

  • CheckmarkDestinatie: Locuinta
  • CheckmarkDotari: Aer Conditionat
  • CheckmarkMobilat: Complet
Nume  
Telefon
E-mail
Resedinte de brand in Bucuresti

Te interesează această proprietate?

SCRIE UN MESAJ DIRECT

Arrow Contact