Waves Opulence
Waves Opulence
Waves Opulence
Waves Opulence
Waves Opulence
Waves Opulence

Waves Opulence

,

Amplasat în inima oraşului Sobha Hartland, Waves Opulence este ultimul bloc de pe malul apei din comunitate, fiind ultima serie a Waves Trilogy, care include Waves şi Waves Grande. . Si dupa cum se spune ca cei din urma vor fi cei dintai, acesta se remarca prin insusi numele sau, opulenta data de design-ul unic si deosebit, dar si prin calitatea superioara si suprafetele mari de care dispune. Sobha Realty ofera clientilor sai cea mai buna calitate a constructiei.

Proprietăţile variază în mărime de la 74 mp la 253 mp. Unităţile au unul sau două balcoane, care oferă vederi uimitoare de 360 de grade ale malului apei. Apartamentele cu un dormitor şi jumătate şi două dormitoare şi jumătate includ săli de studiu, pe care rezidenţii le vor aprecia având în vedere tendinţele de lucru la distanţă şi de învăţare. Apartamentele cu două dormitoare şi jumătate, trei şi patru au şi locuri de cazare pentru personal cu băi ataşate pentru un confort maxim.

Pentru petrecerea timpului liber, divertisment şi experienţe recreative, rezidenţii se pot bucura de o varietate de facilităţi de clasă mondială, inclusiv:

- Piscina infinită
- Săli de sport interioare şi exterioare complet echipate
- Zona de joaca pentru copii
- Gradina din curte
- Sesiuni de yoga meditativ

Pentru mai multe detalii despre proiect, va invitam sa ne contactati sau sa ne vizitati la sediul nostru din One Herastrau Plaza.

Împrejurimi:

Dubai

  • Imobil Bloc de apartamente
  • Stadiu construcție În construcție
  • Tip construcție Beton
  • An construcție 2025
Nume  
Telefon
E-mail

Te interesează oferte in acest ansamblu?

ANG LUXURY PROPERTIES

Arrow Contact