Marbella - Damac Lagoons
Marbella - Damac Lagoons
Marbella - Damac Lagoons
Marbella - Damac Lagoons
Marbella - Damac Lagoons
Marbella - Damac Lagoons

Marbella - Damac Lagoons

,

Marbella este cel mai nou cluster, inspirat chiar din celebrul oraş ce îi poartă numele, aflat în Damac Lagoons. La fel că şi cunoscută destinaţie turistică, Marbella, acesta are un aer mediteranean, dispune de o lagună cu apă cristalină şi plajă pentru că locuitorii să se poată bucură de plajă la doi paşi de casă, precum şi facilităţi multiple astfel încât pur şi simplu să nu ai nevoie să părăseşti locaţia. Aici vă puteţi petrece doar un minut pentru a vă relaxa şi a vedea cum se întinde cu uşurinţă într-o oră, o zi sau poate chiar o săptămână.

Grădina cu măslini este locul în care cei îndrăgostiţi îşi leagă inimile până la sfârşitul zilelor, încurajaţi de cântecul păsărilor europene.

Marbella este plină de mici descoperiri, mereu cu ceva nou de descoperit chiar după colţ.

Mall-uri pop-up inovatoare apar în mod constant peste tot în centru, păstrând lucrurile proaspete cu cele mai noi tendinţe în materie de modă, gadgeturi şi toate celelalte care vă aduc bucurie.

Aşa că atunci când faceţi o plimbare prin Marbella, nu ştiţi niciodată ce veţi găşi.

Vilele dispun de 6 sau 7 camere în funcţie de tipul acestora, iar design-ul vilelor este unul de lux modern, camerele fiind dispuse pe 3 etaje.

O altă zona ce da unicitate acestei comunităţi este grădina Flamenco. Nu ar fi Andaluzia fără Flamenco! Descoperiţi bucuria acestei forme de artă extrem de expresive în frumoasele grădini Flamenco.

O potecă roz vibrantă zig-zag printr-o grădină vastă plină de flori europene parfumate şi copaci verzi, în timp ce spectacolele periodice ale dansului tradiţional spaniol de către profesionişti te fac să te întrebi dacă te afli încă în Dubai.

Dacă îţi doreşti să locuieşti într-o zona unde te simţi în zacanta continuă, un adevărat paradis, acesta este locul!

Împrejurimi:

Dubai

  • Imobil Casă / Vilă
  • Stadiu construcție În construcție
  • Tip construcție
  • An construcție 2025
Nume  
Telefon
E-mail

Te interesează oferte in acest ansamblu?

ANG LUXURY PROPERTIES

Arrow Contact