FIRST Herastrau
FIRST Herastrau
FIRST Herastrau
FIRST Herastrau
FIRST Herastrau
FIRST Herastrau
FIRST Herastrau
FIRST Herastrau
FIRST Herastrau

FIRST Herastrau

de la 317.000 EUR la 608.000 EUR, Herastrau

FIRST Herastrau intruchipeaza tot ceea ce este mai frumos in zona Herastrau, fiind un plus pentru zona Soseaua Nordului.

Alcatuit din apartamente cu 2, 3, 4 camere si penthous - uri, First Herastrau este un proiect plin de caldura dar totodata cu un design revigorant si original.
First Herastrau aduce o noua influenta arhitecturala zonei, imbinand stilul nou cu arhitectura specifica pe care o regasim in cladirile din New York.

Profitand de tot ce poate oferi o noua cladire, First Herastrau incorporeaza o îmbinare unică şi inovatoare între arhitectura veche şi cea modernă pentru a crea o prezenta sofisticata in zona.

Facilitatile multiple, parcarea subterana asigura ca cei care vor locui in First Herastrauau tot ce ce au nevoie la fiecare ora din zi. Rezultatul este o cladire diferita in inima unui cartier ravnit.
Arhitectura First Herastrau se bazează pe un respect pentru contextul Ramada North, în timp ce se avansează cu un modernism articulat, ceea ce ii da o linie asimetrica zonei.Tencuieli si vopsitorii interioare
In interiorul apartamentelor, tencuiala pe peretii de inchidere este de tip tencuiala mecanizata sau uscata din gips-carton pe structura metalica. De asemenea, tavanele se finiseaza cu tencuiala mecanizata si strat de glet. Placile din gips-carton utilizate sunt adecvate locatiei de montaj (normale sau rezistente la umezeala).
In varianta standard, peretii si tavanele sunt plane, fara elemente decorative (polite, scafe, plafoane suspendate).
Pe casa scarii peretii si tavanele sunt finisate tot cu tencuiala mecanizata si strat de glet.
Vopsitoria la pereti si tavane este realizata cu vopsele superlavabile de import, alb, marca Kraft Briliant, iar culoarea standard in spatiile comune este alb .

Placaje ceramice si alte finisaje speciale
Placaje ceramice sunt din import, la alegerea cumparatorului din gama pusa la dispozitie de vanzator.
In balcoane gresia este antiderapanta si rezistenta la inghet.
In holul de acces si pe scara imobilului pardoseala are ca strat de uzura granit. Pentru scara se vor folosi elemente de treapta tot din granit. Finisajele din zona accesului in imobil si a casei scarii sunt corelate din punct de vedere cromatic cu celelalte elemente decorative prevazute (plafoane, lumini, balustrade, jardiniere etc).

Parchet
In dormitoare, hol si living, pardoseala este finisata cu parchet triplu stratificat, import Germania, marca Holver sau similar *, culoare stejar sau la alegere.
Racordarea finisajului de gresie cu cel de parchet s-a realizat cu ajutorul profilelor de trecere.

Tamplaria interioara
Usile interioare sunt de tip celular, finisate cu furnir, pline si cu feronerie inox satinat. Usile sunt de import, producator Pinum sau similar *.
Usile de intrare in apartamente sunt cu inchideri multipunct, prevazute cu vizor si perie antipraf, finisate cu panouri decorative cu furnir de mahon si cu toc imbracat. Si usile de apartament sunt tot din import - producator Pinum sau similar *.
Pentru a se asigura un aspect unitar in spatiile comune, usile de acces in apartament sunt identice ca aspect si finisaj.

Parapeti si alte elemente decorative
Pe casa scarii parapetul de protectie al rampei de scara se va realiza din confectie de aluminiu eloxat. De asemenea, sunt realizate confectii decorative tip trafor din elemente de aluminiu pentru inchiderea laturilor exterioare ale rampelor si asigurarea conditiilor optime de siguranta in exploatare a scarilor.
Corpurile de iluminat pozitionate in holul de acces in imobil asigura nivelul de iluminat necesar si au aspect decorativ. Cele ce deservesc restul casei scarii sunt de factura mai simpla, asigurand un iluminat corespunzator si aspectul unitar al acesteia.

Finisaje fatada
Tipurile si dimensiunile golurilor fatadei sunt stabilite prin documentatia PT, modificarea lor (dimensionala sau de locatie) iesind de sub incidenta autorizatiei de construire.
Valoarea ambientala a cladirii este conferita de volumetrie si jocul de culori al finisajului pe fatada. Finisajul general al fatadei este de tip sistem termoizolant Caparol compus din polistiren expandat de 8 cm grosime si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge, in culori pastel, marca Baumit, placata cu bratca (caramida aparenta) de culoare maro inchis.
Parapetul balcoanelor - partea inferioara realizata din zidarie, precum si intradosul balcoanelor / teraselor sunt finisate cu aceleasi tencuieli decorative folosite la fatada.

Terasele care au sub ele incaperi inchise vor fi prevazute cu un pachet termo-hidroizolant – polistiren si izolatii bituminoase.
Toate terasele imobilului vor avea obligatoriu aceeasi gresie, facand parte integranta din anvelopa cladirii si trebuind sa asigure un aspect unitar. Gresia utilizata la finisarea balcoanelor/teraselor este de tip portelanata in masa, antiderapanta si rezistenta la inghet/dezghet.

Parapeti si alte elemente decorative
Balustradele sunt realizate din confectie de aluminiu eloxat. Culoarea balustradelor este aleasa din paletarul RAL , in corelare directa cu nuantele tencuielilor decorative ale fatadei.

Amenajarea exterioara
Pentru amenajarea spatiilor exterioare se utilizeaza pavaje, obtinandu-se un pavaj colorat in masa , destinat traficului pietonal sau auto, in functie de locatie.
Iluminatul exterior al cladirii este asigurat prin intermediul corpurilor de iluminat de tip aplica, montate atat in zona spatiilor private (balcoane/terase apartamente) cat si in zona spatiilor comune, acces imobil .

Împrejurimi:

Parcul Herastrau, Soseaua Nordului.

  • Imobil Bloc de apartamente
  • Stadiu construcție În construcție
  • Tip construcție Beton
  • An construcție 2022
Nume  
Telefon
E-mail

OFERTE IN ANSAMBLU

Apartament 3 camere Exclusive Project - Soseaua Nordului vanzare

317.000 EUR
+19% TVA

3 camere, 2 băi, 78 m2 Herastrau, Bucuresti

Apartament 3 camere Exclusive Project - Soseaua Nordului
Apartament 3 Camere | Herastrau vanzare

361.990 EUR
+19% TVA

3 camere, 2 băi, 103 m2 Herastrau, Bucuresti

Apartament 3 Camere | Herastrau
Apartament 3 Camere | Vedere Spectaculoasa | Herastrau vanzare

372.000 EUR
+19% TVA

3 camere, 2 băi, 104 m2 Herastrau, Bucuresti

Apartament 3 Camere | Vedere Spectaculoasa | Herastrau
Apartament 3 Camere | Vedere Spectaculoasa | Herastrau vanzare

378.000 EUR
+19% TVA

3 camere, 2 băi, 104 m2 Herastrau, Bucuresti

Apartament 3 Camere | Vedere Spectaculoasa | Herastrau
Apartament 4 Camere | Herastrau vanzare

431.999 EUR
+19% TVA

4 camere, 2 băi, 124 m2 Herastrau, Bucuresti

Apartament 4 Camere | Herastrau
Apartament 4 Camere | Vedere Spectaculoasa | Herastrau vanzare

432.000 EUR
+19% TVA

4 camere, 3 băi, 155 m2 Herastrau, Bucuresti

Apartament 4 Camere | Vedere Spectaculoasa | Herastrau
Apartament 4 camere Exclusive Project - Herastrau vanzare

608.000 EUR
+19% TVA

4 camere, 3 băi, 163 m2 Herastrau, Bucuresti

Apartament 4 camere Exclusive Project - Herastrau

Te interesează oferte in acest ansamblu?

ANG LUXURY PROPERTIES

Arrow Contact